Stef Kuipers Schildersbedrijf Haarlem


linie 16 1991 AT Velserbroek

Over Stef Kuipers Schildersbedrijf Haarlem

Stef Kuipers, een schilder met een kleurrijke persoonlijkheid en 22 jaar ervaring in het schildersvak.
‘Ik schilder met erg veel plezier en breng dit over op mijn klanten. Verder denk ik graag mee bij het kiezen van een mooie verftint passend bij uw woning of bedrijfsuitstraling.’
In de loop der jaren zijn de opdrachten gaan variëren van het huisje op de hoek tot grote projecten als kantoor-, winkel- en bedrijfsruimtes. Stef Kuipers is een schilder die u zal verassen met de mogelijkheden die er zijn voor zowel uw binnenschilderwerk als uw buitenschilderwerk. Door zijn samenwerking met diverse creatieve bureaus, interieurontwerpers en verfspeciaalzaken zijn creativiteit en de beste oplossingen altijd binnen handbereik.

Stef Kuipers: “Dat mooi en vakkundig schilderwerk een vermogen moet kosten is een fabeltje, zeker in deze tijden denk ik graag mee met mijn klanten zodat vakwerk voor iedereen betaalbaar is…”

Bij onze partners kunt u de sfeerproeven en kleuren bewonderen zodat u dit uiteindelijk kunt samenvoegen tot uw eigen beleving. Ook werken wij samen met gerenommeerde makelaars om uw huis de juiste uitstraling te geven voor bijvoorbeeld de verkoop of aankoop van een woning.
Zo kunnen wij uw huis witten of airlessspuiten voor €8 euro p/m2 met hoge kwaliteit verf van Veveo, Sikkens of Sigma.

Ons enthousiaste team rijdt het hele land door voor binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, kleuradvies, sauswerk, wandafwerking en spuitwerk. Ook schilderwerk voor bedrijven, winkels, kantoren en kinderdagverblijven kan ’s nachts uitgevoerd worden door het nieuwe concept nachtschilder.nl.

Wij zorgen voor de uitvoering van al uw verfideeën en doen dit met veel enthousiasme, vakmanschap en zorgvuldigheid. Én wij kunnen dit zonder harde radio's of gebruik van uw eetkamertafel!

Sinds twee jaar is Stef Kuiper zich gaan specialiseren in Earthcote. Dit is een Leemstuc uit Zuid Afrika waarbij er prachtig geschilderde muren worden gecreëerd. Earthcote heeft diverse muurafwerkingen zoals Earthcote Palermo, Earthcote Lime Stone en Earthcote Worn Leather.
Stef Kuipers heeft zich laten opleiden om de Earthcote technieken onder de knie te krijgen en is gestart met het concept Earthcotespecialist.

We are also specialist for Earthcote in Europe. After learning about Earthcote we are specialized in working with all the Earthcote techniques for example Earthcote Palermo or Earthcote Lime Stone.

Stef Kuipers Schildersbedrijf Haarlem in het kort

Diensten

Earthcote & pandomo
Schilderwerk binnen
Schilderwerk buiten

Doelgroep

Particulieren

Onze locatie

Stef Kuipers Schildersbedrijf Haarlem


linie 16 1991 AT Velserbroek