Niek Grooteman Schilders B.V.


Handelsweg 10 1693 AZ Wervershoof
0228 583 409 Klik om te bellen

Over Niek Grooteman Schilders B.V.

Niek Grooteman Schilders B.V. is een familiebedrijf met geschiedenis.

In ruim dertig jaar is het bedrijf van een ambachtelijke eenmanszaak uitgegroeid tot een volwaardig schildersbedrijf. Intussen zijn er ook steeds meer onderhoudsdisciplines aan ons dienstenpakket toegevoegd en zijn wij verworden tot een zelfstandige, middelgrote aanbieder van totaalonderhoud in onze regio. Het familiaire en ambachtelijke karakter is echter nooit uit de onderneming verdwenen. Vakmanschap en betrokkenheid stonden toen centraal en staan dat nu nog.

Als sinds de oprichting in 1983 staat het opbouwen van transparante en langdurige relaties bij ons hoog in het vaandel. Het waarborgen van een hoge kwaliteit is daarom altijd het uitgangspunt bij onze werkzaamheden. Deze kwaliteit uit zich in de voorbereiding, uitvoering en het resultaat van onze projecten. Maar ook in onze prijs en service. Daarvoor werken we keihard en gaan we met onze tijd mee. We investeren in hoogwaardige producten en materialen, kennisontwikkeling en professionalisering. En natuurlijk in het potentieel en de ontplooiïng van onze vaklieden.

Niek Grooteman Schilders B.V. is een OnderhoudNL Garantiebedrijf en voldoet aan de strengste eisen op het gebied van milieu, KOMO en Arbo. Onze werkplaats is uitgerust met een innovatief railsysteem, moderne afzuiginstallatie en infrarood stralingsverwarming.

Dankzij onze vakkennis, ervaring en innovatieve en duurzame oplossingen kunnen we altijd een optimale kwaliteit van de door ons uitgevoerde werkzaamheden garanderen.