Masterpaint Schildersbedrijf


Zuidereinde 163 1243 KT 's-Graveland
0653-104074 Klik om te bellen

Over Masterpaint Schildersbedrijf

Welkom bij Schildersbedrijf Masterpaint is reeds bijna 35 jaar een begrip op het gebied van schilderwerken. Het bedrijf is grotendeels werkzaam in het midden van het land. In deze periode hebben wij het vertrouwen van onze clientèle verkregen door de juiste afspraken te maken en deskundigheid te geven ten aanzien van advisering en werkzaamheden in en om het schilderswerk.

Onze goed opgeleide en getrainde medewerkers, leveren u iedere dag weer vakwerk op het gebied van schilders-, behang-, en Daarnaast hebben wij vaste partners waarmee wij ruim alle voorkomende werkzaamheden rondom uw woning kunnen aanbieden en uitvoeren.

Het schilderen van een deel van uw woning; houtrot renovatie of andere werkzaamheden aan uw woning zullen altijd met u in overleg worden afgewerkt. Uw wens en wooncomfort is onze zorg, waarvoor wij garant staan om deze tot uw volle tevredenheid te creëren.

Wij zijn altijd bereid voor u een vrijblijvende prijsopgave samen te stellen. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met 0653-104074.

Foto's

logo

Masterpaint Schildersbedrijf in het kort

Diensten

Behangen
Glas
Herstel van schade door houtrot
Schilderwerk binnen
Schilderwerk buiten

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Masterpaint Schildersbedrijf


Zuidereinde 163 1243 KT 's-Graveland
0653-104074 Klik om te bellen