Lammertse Schilders- en Afwerkingsbedrijf


Handelsweg 10 1751 HE Schagerbrug
0224573575 Klik om te bellen

Over Lammertse Schilders- en Afwerkingsbedrijf

Lammertse werkt in Noord-Holland, van Den Helder tot aan Amsterdam voor particulieren, bedrijven, vastgoedbeheerders, overheid, semi-overheid, verenigingen van eigenaren en projectontwikkelaars. Duurzaam onderhoud is waardebehoud. Lammertse biedt de kwaliteit en service die u verwacht, voor een redelijke prijs.Wilt u advies van ervaren vakmensen, die werken met professionele schildersmaterialen van gerenommeerde merken, neemt u dan contact op voor een vrijblijvend eerste gesprek.

Wij pakken het onderhoud planmatig voor u aan volgens de AF-erkende leveringsvoorwaarden voor gegarandeerd schilderwerk, veilig en vakkundig uitgevoerd.
Een meerjarenonderhoudsplan heeft als voordeel dat kosten worden gespreid en het schilderwerk regelmatig wordt gecontroleerd.

Informeer voor eigen huis, bedrijf of vereniging van eigenaren naar de mogelijkheden van een onderhoudscontract.

Aan elk project worden andere eisen gesteld. De keuze van de materialen wordt daarop afgestemd. Slijtvast, vochtwerend, antislip, isolerend, beschermend, sfeer en uitstraling.

Schilders- en afwerkingsbedrijf Lammertse is VCA-gecertificeerd. Dat houdt in dat er op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu, volgens de industriële veiligheidsnormen wordt gewerkt.

Alle onze medewerkers hebben een VCA-opleiding voltooid en worden met regelmaat bijgeschoold. Hangbruggen, hoogwerkers en steigers worden volgens de ARBO-bepalingen veilig gebruikt en er wordt milieubewust omgegaan met materialen en grondstoffen.

Lammertse Schilders- en Afwerkingsbedrijf in het kort

Diensten

Behangen
Glas
Herstel van schade door houtrot
Schilderwerk binnen
Schilderwerk buiten
Spackwerk, betonvloer coating, etc.

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Lammertse Schilders- en Afwerkingsbedrijf


Handelsweg 10 1751 HE Schagerbrug
0224573575 Klik om te bellen