Lammertink Vastgoedzorg BV


Vonderweg 29a 7468 DC Enter

Over Lammertink Vastgoedzorg BV

Lammertink Vastgoedzorg BV
De oorsprong van Lammertink Vastgoedzorg ligt in het schilderwerk. Inmiddels zijn ruim veertig schildervaklieden dagelijks actief om hun vakmanschap te etaleren. Of dit nu is in het duurzaam onderhouden van geveltimmerwerk of de verfraaiing van een woonhuis of bedrijfspand; onze schilder beschikt over de "finishing touch". Lammertink Vastgoedzorg neemt naast de uitvoerende rol ook een adviserende rol aan. Lammertink Vastgoedzorg adviseert opdrachtgevers regelmatig over te kiezen verfsystemen, afwerkingniveau's, kleurtoepassingen en milieuaspecten. Lammertink Vastgoedzorg richt zich samen met opdrachtgevers op het Resultaat Gericht Samenwerken.
Resultaat Gericht Samenwerken tijdens nieuwbouw maar ook tijdens de beheerfase is waarvoor wij staan. Lammertink Vastgoedzorg BV is verantwoordelijk voor het resultaat, voor de technische prestaties en voor de waardering van de uiteindelijke gebruikers.
Motivatie:
Door het samenwerken en innoveren met onze opdrachtgevers en leveranciers ontstaat een vorm van keten en procesintegratie. Een gedegen samenwerking garandeert een betrouwbare levering van onze diensten. Bovendien geeft samenwerken een stimulans om in elkaar te investeren en (proces) verbeteringen door te voeren om faalkosten te reduceren waardoor het gezamenlijk resultaat wordt geoptimaliseerd.
Bijdrage aan het nieuwe bouwen:
Lammertink Vastgoedzorg BV streeft naar duurzaamheid in kwaliteit en relaties om de continuïteit van onze organisatie te waarborgen. Naast samenwerken met onze opdrachtgevers werken wij ook nauw samen met vaste partners en leveranciers voor het vergroten van kennis in de praktijk en voor het optimaliseren van de dagelijkse processen.
Resultaat Gericht Samenwerken voor de korte termijn en over een langere termijn geeft de mogelijkheid om de opdrachtnemer daadwerkelijk met zijn eigen werk te confronteren.
ner

Lammertink Vastgoedzorg BV in het kort

Diensten

Behangen
Schilderwerk binnen
Schilderwerk buiten

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Lammertink Vastgoedzorg BV


Vonderweg 29a 7468 DC Enter