Kremers Schilderwerken


Iras 9 5591 SE Heeze
06-46188684 Klik om te bellen

Over Kremers Schilderwerken

Kremers Schilderwerken combineren kwalitatief hoogwaardig schilderwerk met betrouwbaarheid en flexibiliteit. Kremers Schilderwerken zijn erkend door de kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder een erkenning waar wij trots op zijn. Wij verzorgen glas-, behang-, en schilderwerk van onder andere woningen, kantoor- en bedrijfsgebouwen, en nieuwbouw. Ook kunt u bij ons terecht voor de allernieuwste spuittechnieken, kijk hiervoor op onze website, www.goedkoopverfspuiten.nl

Kremers schilderwerken is een begrip in de omgeving van Heeze-Leende, Valkenswaard, Geldrop en Eindhoven. En daar zijn we trots op. Het vertalen van de eisen en wensen van de klant in een transparante offerte en het afleveren van kwaliteitsschilderwerk met volledige garantie, is bij ons vanzelfsprekend. Daarnaast staan kostenbeheersing en een goede prijs-kwaliteitverhouding hoog bij ons in het vaandel. Om te ontdekken wat Kremers Schilderwerken voor uw binnen- en buitenschilderwerk kan betekenen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Service en kwaliteit in schilderwerk

Voor Kremers Schilderwerken is een vertrouwensrelatie met u als klant essentieel. Onze aandachtspunten blijven kwaliteit, advies en service.

  • Lid van overkoepelende werkgeversorganisatie OnderhoudNL
  • Erkend door kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder
  • Winterschilder
  • Ruime garanties op binnen en buitenschilderwerk

Kremers Schilderwerken in het kort

Diensten

Behangen
Schilderwerk binnen
Schilderwerk buiten
Spuitwerken

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Kremers Schilderwerken


Iras 9 5591 SE Heeze
06-46188684 Klik om te bellen