Informatica Opleidingen Arendshorst


Van Garderenerf 21 3907 MX Veenendaal
06 51753105 Klik om te bellen

Over Informatica Opleidingen Arendshorst

Informatica Opleidingen Arendshorst geeft bedrijfsopleidingen voor beginners en gevorderden in Microsoft Office, Windows, Frontpage, VBA en Project. Eveneens verzorgen wij opleidingen OpenOffice.org (Calc, Writer,Impress en Draw)
Voor professionals verzorgen wij opleidingen binnen de vakgebieden Service Management, Project Management , Application Management, Procurement Management en Technische opleidingstrajecten van Microsoft.

Specialisme
Informatica opleidingen Arendshorst is van oudsher gespecialiseerd in Microsoft Office-, Windows- en Internetopleidingen op maat voor zowel beginners als gevorderden.

Al onze cursussen/opleidingen worden verzorgd door enthousiaste en vakbekwame docenten (uit de praktijk) met een ruime ervaring bij uiteenlopende opdrachtgevers. De opleidingen worden gegeven in onze eigen cursusruimte, voorzien van de modernste apparatuur en software of in-company bij de opdrachtgever.

Maatwerk
Al onze cursussen/opleidingen zijn maatwerk. Ze worden afgestemd op het niveau en de opleidingsvraag van de deelnemers. De cursist zelf bepaalt de omvang en de diepgang van de cursus.

Via een checklist worden de cursusonderwerpen/modules aangegeven.

Om de cursisten zo veel mogelijk individuele aandacht te kunnen geven, werken wij met kleine groepen(drie tot acht deelnemers). Op verzoek verzorgen we ook individuele cursustrajecten, waarbij de deelnemer (alleen voor office opleidingen) een collega kan meenemen. Voor deze tweede deelnemer zijn de lessen gratis.

Foto's

hoofdkantoor

Informatica Opleidingen Arendshorst in het kort

Diensten

Excel opleidingen op maat

Doelgroep

Bedrijven

Onze locatie

Informatica Opleidingen Arendshorst


Van Garderenerf 21 3907 MX Veenendaal
06 51753105 Klik om te bellen