sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Beekstraat 12
    8162 HB Epe
  • 0578612459

Van Vemde Epe Schilderwerken B.V.

Van Vemde Schilderwerken is vanaf de oprichting in 1898 gevestigd in Epe als regionaal werkend bedrijf. In de ruim 100 jaar dat ons bedrijf bestaat is een degelijke en betrouwbare reputatie opgebouwd op alle gebieden van het schilders- en afwerkingsbedrijf.
Bouwtechnische en vakgerichte opleidingen vormen onze basis aangevuld met de jarenlange ervaring van onze vaste medewerkers.
Door in te blijven spelen op de nieuwste ontwikkelingen en technieken zijn wij in staat onze opdrachtgevers het gehele jaar optimaal van dienst te zijn. Kwaliteit, klantgerichtheid en service hebben wij hoog in het vaandel.
Door onze vakkennis van materialen, bouwkundige onderlegging en ruime ervaring geven wij u een gedegen advies. Ook op het gebied van kleurtoepassingen beschikken wij over specialisten die u d.m.v. speciale software alvast het mogelijke eindresultaat kunnen laten zien en het voorstel in overleg met u kunnen bekijken en aanpassen.
Ook onderhoudsinspecties en meerjarenplannen stellen wij op. Een tijdige inspectie is belangrijk voor toekomstig onderhoud.
Heeft u vragen of wenst u advies? Wilt u een afspraak maken? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!Van Vemde Epe Schilderwerken B.V. in het kort

Diensten

  • Behangen
  • Schilderwerk binnen
  • Schilderwerk buiten